Aktif - Rasional - Inovatif - Fantastik
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Sekali Klik, 10sen Dihitung
Jom Join - Klik Saje
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Guru dan Jasanya
Sun Jun 06, 2010 1:54 am by are_in

» Help pls
Thu Feb 18, 2010 1:05 pm by fiq_permai

» Perkahwinan Kakak Kepada Mohd Afiq @ Afiq Kodok
Mon Dec 14, 2009 2:46 pm by fiq_permai

» ade Facebook x??
Mon Dec 07, 2009 11:57 pm by fiq_permai

» ~~Jom Men Sambung2..~~
Sat Nov 28, 2009 12:57 pm by fiq_permai

» ~~LaTeS NeWs~~
Sat Nov 28, 2009 12:47 pm by fiq_permai

» Oya ftw`
Sat Nov 28, 2009 12:44 pm by fiq_permai

» Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg
Sat Nov 28, 2009 12:42 pm by fiq_permai

» Perubahan
Sat Nov 28, 2009 12:39 pm by fiq_permai

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
wann



Number of posts : 31
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Fri Jan 16, 2009 10:31 pm

Salam..sori lame xon9..bz skit la wpun xbukk sem g ni.hehe..ni pn baru balik dari bukit larut.nnt klo korg nk g camping sane leh la..heee…

ha,ak sebenanye saje je ckp psl matang xmatang ni..ak stuju rafi ckp kalo pk mtg giler2 ni pn xbez gak..tp ak tgk sume asik nk gado je..ak pn wat la statement cmtu..
klo cmni kn ke ok jer..

k lar..papehal mntk sume yg bace ni tlong boikot prodok Israel n US..bygknlah klo duit kite yg Israel gune utk buat bom n bom saudara se-islam kite kt palestin 2…pikir2 lah ek sebelum membeli…
4 more information, go to - http://www.inminds. com/boycott- brands.html
Back to top Go down
View user profile
wann



Number of posts : 31
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Fri Jan 16, 2009 10:39 pm

Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sat Jan 17, 2009 12:38 am

rafi....

X PAAAHHAAAAMMMMM.........!!!!!!!!

biar la...
nnti matang tu datang sendri...
tul x..?

adui...
aku sebenar nye x brape tau sangat pasal isu israel ni...
isu ni dah lama dah kan....?
seblum kita lahir lagi x...
pastu dia bukan pasal peperangan antara agama sebenar nye kan...?
mmg dah jelas nampak nye pasal israel nak kan gaza tu tul x...?
kalo x takkan sampai skolah pun nak di bom....
makna nya hizbullah tu lak bukan terrorist la kan....?
kalo x kenapa lak rakyat palestin nak pilih diorang....
adoi...
tu la....
bila kita idup dalam dunia sekular....
bila agama ngan benda lain di asingkan....
tu yg kurang memahami tu....
adui......
Back to top Go down
View user profile
wann



Number of posts : 31
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sat Jan 17, 2009 12:11 pm

Salam..juz nk perbetulkn skit..hizbullah 2 kt lubnan ye.bukn palestin..
Hamas yg tgh perang kt palestin skg ni…

Dan ape yg ak phm,selain nk amik tanah palestin,israel sbenanye akn mmerangi org islam yg xnk ikut ckp die..

Wallahualam..
Back to top Go down
View user profile
HaritH
Leader
Leader


Number of posts : 211
Location : P.B,S.S n maybe J.B
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sat Jan 17, 2009 11:18 pm

brite phm
thx for d info
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sun Jan 18, 2009 12:18 am

itu dah tentu la wann...
israel mmg ada plan camtu kan....
persediaan diorang tu kita mmg x prasan....
tau2 diorang dah control saudi arab.....
pastu lak iraq, palestin, lubnan, kashmeer, mcm2 lagi la....
ko rasa m'sia akan jadi target x...?
Back to top Go down
View user profile
wann



Number of posts : 31
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sun Jan 18, 2009 1:42 am

x selagi BN yg pegang m'sia..hehe..politik skit..
sbb nye krajaan skg ni buknnye amalkn islam yg btol..
pas 2 dasar2 M'sia ni lebih kpd pro US..

so bg israel,m'sia ni buknlh ancaman utk dorg..
n sbb 2 m'sia buknlh target utk d serang..
malaysia skg ni juz O.I.C....

tp kite xtau la lg cmne klo d takdirkn krajaan kite brtukr tgn..
-kpd sesapa yg rase hal ini trlalu politik,anda d benarkn mmbuat bntahan/bangkangan.. :)
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Mon Jan 19, 2009 1:38 am

xde la...
aku cuma terpikir je...
israel nye plan.....
bila kita nampak apa yg dah diorang buat....
terasa cam fuiyooo....
smpai camtu diorang buat...?
maksud aku bukan dari segi peperangan....
lebih senang kata yahudi la....
korang xde prasan apa2 ke...?
wan ko x prasan apa2 ke...?
Back to top Go down
View user profile
HaritH
Leader
Leader


Number of posts : 211
Location : P.B,S.S n maybe J.B
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Mon Jan 19, 2009 6:37 am

ak pn x brani nk ckp
pd pndpt ak la
srngn ni blaku sblm bush nk tuka ngn obama
ni mgkn lgkh terakhir die nk jth kn umt islam
yg kte taw smemang nye die anti islam
ye la
pas ne kn die x jd presiden dh kn
so, mn la die ad kuase nk wat sume nie lg kn
n then
mgkn sbb isu kasut 2 kt
tp klw kasut yg d baling 2 kne muke die
alang kh best nye
nk gk ak tgk muke busk ad kesan tapak kasut saiz bp pn ak x taw
yp yg ak pasti kasut 2 mmg bsr
hehehe
Back to top Go down
View user profile
ruffy
Team
Team
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : keramat/poli sabak benam
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Mon Jan 19, 2009 1:07 pm

betol3..
kite umat islam jgn ngaku ngare dorg..
dah ar dorg wat ngare scare haram
seb bek palestin bg 2/3 tanah..
kalo x merempat org israel..
tp da dpt tmpt perlindungan dr palestin dorg bom lak palestin..
mmg xbleh blah ar!!!
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Tue Jan 20, 2009 12:29 am

jap2...
tu bende dah lepas....
mmg x bleh nak watpe dah....
dah banyak negara dah mengaku israel tu...
dah terima israel tu sebagai negara...
kita x bleh nak wat apa dah ngan negara israel tu...
diorang pun tau kita x bleh wat apa....
aku rasa kalo amerika x backup israel tu pun diorang akan buat gak apa yang diorang buat skrang...
korang rasa kenapa israel berani buat camtu...?
ni pendapat aku ok...
kalo aku jadi general dan aku nak serang satu negara ni....
dah tentula aku akan bersedia ngan segala kemungkinan...
dan aku rasa israel dah pikir dah sume ni....
bukan israel la...
ketua dia....
aku x tau sapa...
bagi aku diorang dah tau dah reaksi dunia.....
kalo aku la.....
nak serang negara orang....
pastu aku dah tau apa reaksi dunia....
korang rasa apa aku buat...?
mungkin aku akan kukuh kan ekonomi dulu seblum serang....
pastu rapat dengan negara kuat....
camne..?
ada la...
mungkin guna ekonomi...
mungin guna tali persaudaraan...
mungkin guna agama....
dan kalo nak bagi success 100%...
aku akan guna sume kemungkinan....
bukan dari segi ekonomi, tali persaudaraan, dan agama je....
tapi gak orang2 bawahan aku....
bagi diorang tau apa yg aku nak.....
knapa aku nak.....
dan bagi diorang jadi nak apa yang aku nak.....
bagi diorang rasa "x kira apa pun jadi diorang akan capai apa yang diorang nak"....
so bila aku dah dapat orang2 camtu...
aku hanta la ke merata tempat....
especially tempat yg aku rasa perlu ada orang2 aku....
dah tentula negara yang kuat....
negara yang kuat bukan 1....
negara yang kuat maksud aku negara yang kuat ekonomi....
negara yang kuat tentera...
negara yang kuat ngan agama....
haa...
ni pelik skit...
kenapa aku nak antar orang2 aku ke tempat yg kuat agama....
dah tentu la untuk bagi diorang lalai.....
kalo x watpe aku antar....
ok...
takat ni yg aku boleh pikir plan diorang smpai situ je kot...
tp rasa cam boleh pikir jauh lagi...
tapi pikir sampai situ pun dah pening dah....
tp bende2 tu dah lepas....
klo kita bincangkan pun x guna....
diorang dah buat....
masalah nye ialah lepas ni...
korang rasa apa yg akan berlaku lepas ni......
sekarang satu dunia fokus kat gaza....
dan kalo aku jadi general....
ni satu peluang keemasan untuk aku membuat bende lain yg jauh xde kaitan ngan gaza tapi ada kaitan ngan musuh2 aku....
korang rasa apa...?
daripada bincangkan apa yg diorang dah buat baik bincangkan apa yg diorang akan buat...
tul x...?
Back to top Go down
View user profile
ruffy
Team
Team
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : keramat/poli sabak benam
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Tue Jan 20, 2009 10:48 am

dah shah..
ak dgr brite tntera israel nk berundur dr gaza..
tp ak xrase die akn bodo2 berundur..
msti ade plan die narnyer..
berundur utk tenagkan dunia je ak rase..
tp sebaliknyer..
msti lg kejam..
pikir2...
Back to top Go down
View user profile
doremon_nike
Team
Team


Number of posts : 466
Age : 27
Location : Tmn Kinrara//UiTM Dungun,Tganu kite..ke33
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Thu Jan 22, 2009 9:37 pm

pergh..gler r topik ni..x psl2,sume jd ahli poltk..
ekin stuju je ngn pndpt sume...
nk komen pn,leh kta sume y ekin pkir
lbih kurg sme je ngn korg..

nk sntuh cket psl AS..
klu korg prsn,brisn kpmpinan AS,espcly kongres//
diplomt dorg trdri dr org yahudi..
bru2 ni ekin dgr obama nk trik blik tntra
yg srg IRAQ...korg rsa bnda ni btl2 akn jd ke??

ni pndgn pribdi je r...

wpun niat obama tu agk baik,
tp kmgknn utk Iraq xdsrang lg agk rndh..
sbbny,yg buat kptsn bukn obama tp kongres
dorg..mcm parlmen r gak..
kna sbult suara..so,cmne pn,ia kna gak
ikut ckp org2 yahudi tu..klu x,tukr psden lg r agknye..
Wallahu'alam... :|
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Fri Jan 23, 2009 4:46 am

dah mmg camtu pun...
nak wat camne....
tu la aku kata...
kita ni skrang dalam dunia yg dah dalam genggaman yahudi...
cuma orang je x tau....
habih nak wat camne skrang....?
kita kena bersiap sedia la kan....?
Back to top Go down
View user profile
ruffy
Team
Team
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : keramat/poli sabak benam
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Wed Feb 04, 2009 9:04 am

mmg r sha.. .
kite kne siap sedia..
tp bkn siapkan kete kebal ngn bom atom jek..
tp
ketahanan diri..
kekuatan minda..
keyakinan iman..
ketingkatan semangat..

n
ketakutan kita pd Allah..
kebranian kita pd mati..

tol x?huhu
kite serang dorg n tahan serangan ngn akal..
jgn ikot nafsu..

PESANAN RINGKAS DARI PENAJA...LEBIH COOL DARI DULU..huhu
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Thu Feb 05, 2009 12:03 am

btul2...
setuju...
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Thu Feb 05, 2009 9:26 pm

aku nk ucpkn thanks r kt sume y sudi memeriahkn forum ni..
sudi menjengah kt forum ni n sudi merapatkn lg hubungan kite sume..
tq again..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
doremon_nike
Team
Team


Number of posts : 466
Age : 27
Location : Tmn Kinrara//UiTM Dungun,Tganu kite..ke33
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Thu Feb 05, 2009 10:06 pm

ye...sy stuju bnar dgn pndpt
en rafi..ke33 :)
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Fri Feb 06, 2009 1:01 am

dan saya menambah kan lagi setuju saya...
Back to top Go down
View user profile
doremon_nike
Team
Team


Number of posts : 466
Age : 27
Location : Tmn Kinrara//UiTM Dungun,Tganu kite..ke33
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Fri Feb 06, 2009 11:45 am

ke333..yolah tu kashah.. :)
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Sat Feb 07, 2009 11:36 pm

eh..
btul la kan....?
ikin x setuju ke...?
Back to top Go down
View user profile
doremon_nike
Team
Team


Number of posts : 466
Age : 27
Location : Tmn Kinrara//UiTM Dungun,Tganu kite..ke33
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Mon Feb 09, 2009 4:11 pm

stuju lah..ke33 :D
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Tue Feb 10, 2009 5:03 am

satgi topic ni bertukar kepada perbincangan tntg setuju atau x setuju lak...
hahaha..
hmm...
satu idea yg menarik gak ek....
apa kata kita sambung ngan perkara setuju atau x setuju.....
baiklah...
aku bukak dulu...
adakah korang semua setuju untuk....
untuk....
untuk.....
untuk apa ek...?
hehe...
xde idea la...
hahah...
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Tue Feb 10, 2009 6:40 am

sedar pun dr ari 2 asyik ckp setuju je..
hahahahaha

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
HaritH
Leader
Leader


Number of posts : 211
Location : P.B,S.S n maybe J.B
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   Tue Feb 10, 2009 10:14 am

sbr akashah
dorg 2 org attack ko sorg je
ak sbgi pemerhati x mo ckp pape
hahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~   

Back to top Go down
 
~~Hilang??? Sunyi??? X Meriah~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
5 Arif Crew Official Forum :: Zone Bebas Cukai :: Zone Bebas-
Jump to: