Aktif - Rasional - Inovatif - Fantastik
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Sekali Klik, 10sen Dihitung
Jom Join - Klik Saje
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Guru dan Jasanya
Sun Jun 06, 2010 1:54 am by are_in

» Help pls
Thu Feb 18, 2010 1:05 pm by fiq_permai

» Perkahwinan Kakak Kepada Mohd Afiq @ Afiq Kodok
Mon Dec 14, 2009 2:46 pm by fiq_permai

» ade Facebook x??
Mon Dec 07, 2009 11:57 pm by fiq_permai

» ~~Jom Men Sambung2..~~
Sat Nov 28, 2009 12:57 pm by fiq_permai

» ~~LaTeS NeWs~~
Sat Nov 28, 2009 12:47 pm by fiq_permai

» Oya ftw`
Sat Nov 28, 2009 12:44 pm by fiq_permai

» Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg
Sat Nov 28, 2009 12:42 pm by fiq_permai

» Perubahan
Sat Nov 28, 2009 12:39 pm by fiq_permai

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 23, 2008 10:57 pm

Walaupun kite sume da kenal antara satu sama len,
aku harap sume y join forum ni kenalkan diri korg..
bknnye ape...
korgkn slalu gn nickname y tah ape2...
susah nak tau sapekah empunye nickname 2...

ahli2 y bkn 5 arif 2006, amat digalakkan utk kenalkn diri..
senang kitorg nk tau korg sape...

tq 4 the cooperation :D


Last edited by eylla on Fri Nov 14, 2008 7:02 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Thu Apr 24, 2008 2:28 am

salam...

kalau korg masih igt, nm aku siti noor fadillah...
korg panggil aku fadillah..
tpi ade gak y panggil aku eylla...
umo aku skrg ni 19 taun, 2 bln, 18 ari...
besday aku 6 februari(ramai y lupe)...
dulu aku skola rendah kat sk petaling (1)...
then sambung kat sebelah skola rendah aku, smk Petaling..
n kalau nk tau ramai gak dak klas kite y aku da knl sjak tadika lgi..
then masuk matrik n9 selama 1 mgu...
lepas orientasi aku dpt tawaran blaja kt uitm kdh...
pe lagi, aku pun cabut r g uitm..
padahal kdh jauh gle dr kl klau nk dibandingkn ngn n9...
tpi aku x kire..
aku nk amik bisnes study gak...
mmg dr dulu aku minat nk jd bisneswoman...
hehehe..
kalau korg nk berhubung ngn aku, kat bawah cara2nye...
  • atau kol je no hp aku..
    mn2 no pun boleh..
    tpi aku da x gn no ni(019-3539447)
    no ni da ilang..

itu je r...
salam..


Last edited by eylla on Fri Nov 14, 2008 7:00 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
y.c.lim
Team
Team


Number of posts : 48
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sat Apr 26, 2008 12:14 am

hallo kawan2 sekalian...
salam berkenalan...
aku Y.C>LIM tapi korang gelarkan aku tauke tissue sbb aku slalu suply tissue kat korang...

mai cite skit sej aku...
aku berasal dari alor setar, kedah
masa darjah 6 aku pindah dtg kl ikut bapak aku keje kat sini dan mula menetap kat sini..
masa drjh 6 aku masuk SK.Petaling 1...
masa tu hari pertama aku dftar masuk...
satu skolah heboh sbb aku ngan adik aku lh org cina yg ade kat skolh tu..
lps dftr aku kne gi kat pusat sumber sbb klas sememtara kat situ..
masuk je dlm aku heran mana pegi semua bdk bdk laki?
x de laki ke kat dlm klas ni?
Rupa rupanya ckgu bgtau kata bdk bdk laki g tlg angkat meja ngan kerusi..
Lps tu masa rehat, kat luar kelas semua bdk laki dtg kat aku..
mcm nk carik gaduh je.. tapi bukan..
Azrin la org yg mula mula perkenalkan diri die kat aku n kami pn bersalaman..
Lpas 2 mula la kenal semua yg lain..

Aku skrng ni blajar kat MAHSA college dlm bidang PHYSIOTHERAPY (jurupulih anggota) baru 2nd year…
hp aku skrng ni 016-9785529…
email blueboy0622@yahoo..com, blues_89sky@hotmial.com
klu ade ape2 bleh la contact aku..
Back to top Go down
View user profile
Kapten Ace
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : Kedai Mamak Seri Manja
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sat Apr 26, 2008 4:50 pm

Okeh,tiba masa ntuk SPAMMER berceramah...
Korang kenl aku dr kecik kan?
Sikit je antara korang yg xbrape kenl aku...
Aku,Shamsul B Ahmad @ ACAM...
Umor 18 tahun brape bulan ntah...wkakaka...
Aku muda lg,xcam korang..apatah lg iwan... :twisted:
Aku kerja,xsambg belajar...Keje jela,cari makan...



Ape2 hal,contact aku : 017-6045978
YM : Sham_zoro89
E-mail : beracam_89@yahoo.com.my
Myspace : Da xbukak(MALAS!!!)

_________________








Last edited by Acam on Sat Apr 26, 2008 5:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.neo.net.my
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sat Apr 26, 2008 5:05 pm

woi...
x yah berangan nk master admin...
itu hak aku sorg je....

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
Kapten Ace
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : Kedai Mamak Seri Manja
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sat Apr 26, 2008 5:13 pm

Wkakakaka..Nak wat camne..
Aku lg terrer wat menda ni suma...
Hahaha,nnt aku letak gambo lah..
Muahahaha...

_________________






Back to top Go down
View user profile http://www.neo.net.my
krazeekwan
Team
Team
avatar

Number of posts : 46
Age : 27
Location : from PJ to nilai, n9
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 30, 2008 4:50 pm

assalamualaikum kwn2..........
igtkah lg kalian ttg seorang makhluk di dlm klas 5a yg bnama ikhwan??

nk kne knalkn diri??

nk tau siapa aku??

anda pasti??

jgn menyesal di kemudian hari.....

JENG JENG JENG......




korang kan dh knal aku~ wua3....
ok2..ter-gilo jap. heheh.

yela2 aku btol2...

my biodata (cm budak form1 nk kapel):

namaku ikhwan syafiq bin mohazir n lbih dkenali sbg ikhwan. 891128-14-5981 adalah my NRIC. aku still cm yg korg knal dlu...perangai aku sme x brubh. sbb aku adelah aku. huhu. klu korg nk tau, byk bnda jd kt aku sjk abis skool. klu nk cte, mmg la smpai esok malam aku x stop menaip. hehe.
kesian kan?? time kasih. oleh sbb aku tau korg kesian n sgt baik ati...x perlulah aku cte kt cni n jikalau ada sesape yg ter-curious nk tau sal pape ttg aku, just inform then aku bgtau lah. ok?

teramat lah terharu aku apabila korg bt mcm2 nk kasi kte sume keep in touch...hope we'll be like a close family 4ever. korang mmg sangat best!!! :D
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 30, 2008 5:00 pm

tq atas sokongan ko..
harap ko leh sebarkn ttg forum ni kat sume kwn2 kite..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
Kapten Ace
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : Kedai Mamak Seri Manja
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 30, 2008 6:57 pm

Ikhwan!!!
Aku ckit pon xnak tahu pasal diri ko....
Wkakakaka.....

_________________






Back to top Go down
View user profile http://www.neo.net.my
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 30, 2008 7:06 pm

x bek tau..
kang die majuk x nk online lak...
hehehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
Kapten Ace
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : Kedai Mamak Seri Manja
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed Apr 30, 2008 7:10 pm

Setahu aku org tua aje yg kuat merajuk...
Budak kecik x..Kalo merajuk pon bg gula2..
Tapi kalo dgn aku,aku bg selipar...wkakaka...
Makanlah..

_________________






Back to top Go down
View user profile http://www.neo.net.my
system_hack89
Team
Team
avatar

Number of posts : 12
Age : 28
Location : upnm, kem sg besi
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Thu May 01, 2008 4:48 am

assalamualaikum...

kenalkan diri??
erm..
pkdt mohamad azrin bin abd azis n/405118..

duty,honour n integrity...
semoga bender nieh berterusan la...
selain pon, this is a way to still contact t
o each other..
dan aku harap prenship kite sumer akan kekal...
assalamualaikum...
:) :) :)
Back to top Go down
View user profile
Kapten Ace
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 565
Age : 28
Location : Kedai Mamak Seri Manja
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Fri May 02, 2008 4:41 am

WELCOME AYEN...

_________________






Back to top Go down
View user profile http://www.neo.net.my
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Fri May 02, 2008 2:42 pm

w`salam..
welcome ayen...
aku da agak itu nickname ko...
hehehe..
rerajin r post ye.. :D

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sun May 04, 2008 5:46 pm

yo...

sebenarnye aku dah taip panjang giler berjela-jela.....

tibe2 sume ilang...
malas aku nak taip lagi....

Nama: MUHAMMAD A'KASHAH BIN SHAHRUL ARIFF
Nickname: XXXXXXXX.... (pandai2 korang la pikir)
D.O.B: 21 SEPT 1989
Others: anak pertama, skolah kat SK SUNGAI PENCHALA, pastu KAT SMK PETALING, pastu kat MATRIK KEDAH, pastu kat USM/UTM (insyallah).....

k penat tangan aku......

kalo nak contact ni

HP: pm aku
HOME: nnt aku cakap
OFFICE: 01-23456789 (kalo korang caye)

k chow... askum....


Last edited by akashah on Wed Jun 11, 2008 9:51 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : terpaksa)
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sun May 04, 2008 11:56 pm

yoyo o je r ko ni..
papepun...
welcome home...

sbnrnye aku x galakkn korg letak no fon kt cini..
kalau ade kwn y nk bru bg..
itu pun melalui pm..
forum ni bkn kwn2 kite je y buka....
harap maklum....

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
spaingoal
Team
Team


Number of posts : 107
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed May 21, 2008 7:06 am

INJURED Ahad,20/05/2008




"hai, sy bdk injured yg hepi.sy....." inilah wasiat trakhir sorg bdk yg brda di tmpt kjdian sblom tragedi 2 minmpa bliaw.kjdian itu berlku dikatakn bhwa budk itu trllu hepi hgga mmbwa kecelakaan kpdnye.dgn berbekalkn glukosa yg tgl 2 tin je lg, dia hnya dpt hdp dlm bbrp buln.klo x slap,buln sabit kot?or mgkin bbrp taon lg.myb 20-70 taon ke?hnya ALLAH S.W.T sje yg taw.seorg juruckp polis,inspektor makhur afatndi bin ismail bulam awang kechik,polis dr pulapol yg bru shja mnmtkn pgjian diploma dlm bidang memandu berkata,"tah la,sy g tndas td.taw2 bdk 2 eksiden blkg mte sy. sy toleh la blkg,sy nmpk die terok. bdn n tepi die terok gle.terok sgt.2 kali imbas pon xcm die"dia menceritakan bhwa kereta itu rosak teruk akibt trlggr trffic light.lmpu tpi pecah, kereta itu remuk dn bahgian bdn kereta itu terbelah 3.cm sandwich.tnpa disedari, trffc light 2 trjtuh menimpa bdk itu yg hnya memakai bju kolar tnpa lengn dn bertali leher kemas melilit tengkuk.ambulans dn pihak polis tiba mmbri bantuan sejam slpas suboh besoknya sbaik shja mnerima panggilan call IDD dri inspektor terbabit. dia tlah mengalami kecederaan serius di lutut kiri, menerima 3 jahitan sulam ikat mati di sereblum knn otkny dan hanya cedere ringan di tulang sumsum.seorang saksi mmbrithu bliaw mgkin mnrima rwtn fisioterapy dsbbkn kmlgn trsbut dan pihak hospital tlah mgluarkn waran tagkp tok sksi trbabit krna menuduh bliaw mnrima rwtn xsewjrnya disamping mnrima penginapan 5H/4M di hospital tengku ampuan tampoi jaya."sy akn kenekn tndkn swjrnye kpd sspe yg menuduh bukn2 kpd pihak hospital kami"tambahnya.-Bernama,Bloomberg dan BussinessTimes

petikan dari swat kabar news straits forward, 19/05/2007.05:14:60 a.m.
di NTV7,saluran ceria anda.


cerpen yang diterbitkan oleh saya sendiri...memperkenalkn.......





BERSAMBUNG............
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Thu May 22, 2008 5:33 pm

spaingoal..
siapakh diri anda y sebenarnye???? :?:

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
spaingoal
Team
Team


Number of posts : 107
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Sat May 24, 2008 1:37 am

SAMBUNGAN.....






who am i?im spaingoal...huahuahua. actually, ni hnya nickname yg da kantoitakbolehubahdah. siot tol..trltk lak nickname ni.tp nick ni cangghh, mgkut ensiklopedia abad ke-29 nama ini tertera dlm sjrh am bab 3,subtopik 3.2.4 m/s 74 yg mmbrthu bhwa pada hari 2 mggu kemudian, sepangnyol (spain) akan meraikan jaringan gol oleh sebastian Da Bassi mengalahkn italy menerusi agregat 6-7 sepakan penjuru dalam perlawanan kejohanan latihan sedunia.

BERSAMBUNG LAGI-LAGI
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Mon May 26, 2008 10:48 pm

banyak la ko nyer kamus dewan bahasa oxford.....
Back to top Go down
View user profile
krazeekwan
Team
Team
avatar

Number of posts : 46
Age : 27
Location : from PJ to nilai, n9
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Tue May 27, 2008 12:17 pm

hoi sape ko hah??
misterius sungguh dirimu itu...
Back to top Go down
View user profile
spaingoal
Team
Team


Number of posts : 107
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed May 28, 2008 4:19 am

BERSAMBUNG_SAMBUNGAN

nk djdikn cite...trcpta lah name ni..tp mak aku kte, ble nk letak nme,bukn cm letak kete.letak kete tu lebih kpd parking.mne de org parkin name?cm bangng je :shock: ?cmnilah...kite tgu episod trakhir di astro chanel 890.pd pukol 2.50 pg wktu tokyo...saluran deria anda.... 🐰








BERSAMBUNGAN_SESAMBUNG-SAMBUNG
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed May 28, 2008 9:36 pm

PALAHHOOOTTAAAAKKKK KOOOOO!!!!!!!! CAMNER AKU NAK TGK AKU NYER ASTRO DAH KENA PANAH PETIR...!!!!! PASTU LAK CAMNER AKU NAK TAU WAKTU TOKYO....???!!!! TAKKAN LA AKU NAK KENA KOL UTADA HIKARU...???!!!! DIER BIZI LAA....!!!!
Back to top Go down
View user profile
spaingoal
Team
Team


Number of posts : 107
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed May 28, 2008 9:46 pm

KESINAMBUNGAN


ngape la ko ni bengap mentega kacang buncis..astro kne panah petir letak la kuali saiz 16`inci.sebal tol la..yg ko nk kol utada hikaru tu pesal,slp2 ko g utagha die garu kapla....hahaha...pokoknya, nk tgk cite ke nk taw nme aku?time ksh la,ssh2 je kol utada karna nk taw nme aku..temakacey2...toucin btol la, menitis air idong aku.berlendir da ni..huhuhu.weh,ko da abeh matrik da ke?da smpi rawang da?
Back to top Go down
View user profile
akashah
Team
Team


Number of posts : 287
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   Wed May 28, 2008 9:54 pm

uuuiiikkksss....

tau plak aku habih matrik.....

ko ni sape....?

cuba la bagi aku paham skit/....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg   

Back to top Go down
 
Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 13Go to page : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Yusei GFX SHOP
» Lupe Fiasco render

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
5 Arif Crew Official Forum :: Zone 5 Arif Crew :: Perkenalkan Diri Anda-
Jump to: