Aktif - Rasional - Inovatif - Fantastik
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Sekali Klik, 10sen Dihitung
Jom Join - Klik Saje
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Guru dan Jasanya
Sun Jun 06, 2010 1:54 am by are_in

» Help pls
Thu Feb 18, 2010 1:05 pm by fiq_permai

» Perkahwinan Kakak Kepada Mohd Afiq @ Afiq Kodok
Mon Dec 14, 2009 2:46 pm by fiq_permai

» ade Facebook x??
Mon Dec 07, 2009 11:57 pm by fiq_permai

» ~~Jom Men Sambung2..~~
Sat Nov 28, 2009 12:57 pm by fiq_permai

» ~~LaTeS NeWs~~
Sat Nov 28, 2009 12:47 pm by fiq_permai

» Oya ftw`
Sat Nov 28, 2009 12:44 pm by fiq_permai

» Jgn Lupe Kenalkn Diri Korg
Sat Nov 28, 2009 12:42 pm by fiq_permai

» Perubahan
Sat Nov 28, 2009 12:39 pm by fiq_permai

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Guru dan Jasanya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Guru dan Jasanya   Wed Jun 02, 2010 3:51 pm

5 taun kite menuntut ilmu kt SMKP..ramai cikgu yg mengajar kite..ade gak cikgu yg x penah ajar kite tpi kite rapat ngn diorg..mesti ade byk cerita n pengalaman korg ngn cikgu2 kt SMKP..contohnye pengalaman kne denda atau ape je la..ape kata kalu kite share kt sini..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
are_in



Number of posts : 165
Age : 28
Location : utm skudai johor
Registration date : 2008-07-30

PostSubject: Re: Guru dan Jasanya   Wed Jun 02, 2010 9:53 pm

salam kekawn.... wah lama x msuk dlm ni....
even x rmai msk aku nk post gak.... sian ila wat pnat2...
hahahaha...

smkp... wah aku ska gler pglman f 4 & 5... d best memory in my life...
time gak r aku jmpa seorg ckgu yg wt aku syg sgt2...
spe lgi klo x ckgu azlina kta.... even ckgu tu dkira muda lgi, tpi bagi aku dia dh kra sprti mk k2 aku.... dia plg bnyk mnlong aku spnjg 2 tahun tu.... aku pling suka n x dpat lupakn time dia pluk aku n tengkn aku....

msti rmai yg xtau kn.. just yg gurlz n some people je tau hal ni, dlu time aku f4 mk n ayh aku pnh bpisah... ngat x tme aku dtg sek dgn mta lebam? ikin siap kelntg cikgu sej(spe ek nma dia hehehehe) kta aku mta bgkak sbb tgk bola... tme akiktnya tme tu aku nngis sbb mlm sblm tu mk n ayh aku bru je bpsh.... ila ko ngt x? hahahaha mlu gler aku... :oops:

well kalo ikutkn spnjg hri tu aku mmg sdih gler.... tpi ats jsa kwn2 popuan yg bgtau ckgu akhrnya ckgu mntak aku jmpe dia.... dgn tekun dia dgr luahan aku n biar je aku nngis.... serius beb aku tharu gler ada ckgu tme tu.... plg buat aku lega ble last skli dia peluk aku ert2... time tu aku trasa sperti mk aku yg pluk aku.... n dsbb tu gak sdkit sbnyk aku leh kuat untuk handle adk2 n mslah kluarga aku....

lgi stu, npe aku syg sgt kat ckgu azlna, sbb aku ska dgn klakuan dia... dia lyn kita smua btul2 mcm dak2... plg xleh blar bla dia kenakn kta tme bezday dia... pkir2 blik mmg pdan pn gn mka kita.... slalu sgt knakn dia....

n aku gak ska jmpa ckgu azlna... bnyk2 ckgu, hnya ckgu azlina je akan pluk aku bile aku g sek lpas kta abis blajar...
hahahahha
anyway....
mdam azlina is the best teacher in my life....
luv her so much....
mmmmmuuuahhhhzzz:*
Back to top Go down
View user profile
eylla
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 685
Age : 28
Location : sg petani, pee jay...
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: Guru dan Jasanya   Wed Jun 02, 2010 11:14 pm

ain, aku ingt mase 2..mule2 ko x mo bgtau nape mata ko bengak..ble kitorg asyk desak ko, bru ko cite..tpi betul la..cikgu azlina je yg penah peluk kite kn..evrytime jmpe die, mesti die peluk kite..aku pn xleh lupe mase die marah kite sbb wat suprise besday die..sume da takut mase 2..ble nk jmpe ngn cikgu ek?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://5arifcrew.nice-forum.net
are_in



Number of posts : 165
Age : 28
Location : utm skudai johor
Registration date : 2008-07-30

PostSubject: Re: Guru dan Jasanya   Sun Jun 06, 2010 1:54 am

hahahaha btol2... msg2 cuak gler time tu... naik cuti sek kot... ok x???
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Guru dan Jasanya   

Back to top Go down
 
Guru dan Jasanya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Guru Ram Das Ashram in LA
» Ceruli, guru of dark world
» Question on rear main seal... LT1 guru's this is for YOU

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
5 Arif Crew Official Forum :: Zone Bebas Cukai :: Zone Bebas-
Jump to: